Puheenjohtajan palsta

Valtakunnassa kaikki hyvin 04.09.2019

Olemme saaneet nauttia hienosta kesäsäästä, osallistua moninaisiin tapahtumiin tai olla kuin "Ellun kanat" jokainen mielihalunsa mukaan. Isot pojat Englannissa, Kiinassa, Venäjällä, Pohjois-Koreassa ja Yhdysvalloissa näyttävät mahtiaan. Me suomalaiset saamme olla onnellisia.

Senioritoimintamme syyskausi on käynnistymässä vähitellen. Uskoakseni edessä on vilkas ja monipuolinen tapahtumien kirjo. Kaiken perustana on monipuolinen yhdistystoiminta, jota piirit ja liitto toimillaan tukevat.

Jäsenhankintakampanja

Jäsenhankinta on toimintamme jatkuvuuden kannalta kaiken perusta. Näin toimien saamme uusia ystäviä ja toimijoita. Nyt on käynnissä kampanja jäsenille, yhdistyksille ja piireille. Parhaat palkitaan, joten tutustukaa ohjeisiin, ja eikun uusia jäseniä hankkimaan.

Rohkeasti seniori-hanke

Hanke on käynnistynyt pikkuhiljaa. Meille Keski-Suomeen kampanja on ajankohtainen tulevana vuonna, joten on hyvin aikaa valmistautua tulevaan. Hanke on saanut keulakuvakseen ainakin tälle syyskaudelle Jorma Uotisen. "Ei paha!"

Neljän piirin yhteistapaaminen 27-28.09.2019 Seinäjoella

Nyt on oiva tilaisuus tutustua Lapin, Oulun ja Pohjanmaan senioreihin ja tietysti myös oman piirimme senioreihin. Tämä on tarkoitettu koko jäsenistöllemme ja piirimme kustantaa yhteiskuljetuksen, joten matkaan mukaan.

Kirkkopyhä 27.10.2019 Äänekoskella

Kirkkopyhä on yksi jo perinteeksi muodostunut vuosittainen tapahtuma. Nyt on järjestelyvuorossa Äänekosken yhdistys. He ovat suunnitelleet meille monipuolisen tapahtuman, jossa mm. pääsemme yhdessä laulamaan tuttuja koululauluja. Äänekosken kirkko ja seurakuntakeskus on tiivis uudenlainen kokonaisuus. Toivottavasti nähdään siellä runsain joukoin!

Piirin syyskokous ja järjestötoimijoiden kehittämispäivä 18.11.2019 Keuruulla

Piirin syyskokous on sääntömääräinen tapahtuma, jossa esitellään mm. tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja henkilövalinnat. Syyskokouksen yhteydessä on koulutusosio yhdistystoimijoille. Taas opimme uutta.

Edellä olen ottanut esille vain liiton ja piirin tärkeimmät tapahtumat. Pääosa toiminnasta tapahtuu kuitenkin yhdistyksissä, joten kyllä meillä "touhua riittää".

Muuttolinnut alkavat valmistautua muuttopuuhiin lämpöisempiin maihin.

Katselen kiitollisena suomalaista maalaismaisemaa, kun ei tarvitse lähteä.

Nautitaan syksystä!

Reijo Ekman