Puheenjohtajan palsta

Tervehdys ystävät!

Nyt elämme nopeiden  muutosten ja vaikeasti ennustettavan tulevaisuuden aikaa.

Tämän kevään tapahtumat ja kokoontumiset ovat peruttu huhtikuun lopulle saakka ja myös touko- kesä uun tapahtumat ovat vakavan mietinnän alla peruutusten/siirtojen suhteen.

Valtiovalta asettaa lähes päivittäin meille suomalaisille uusia ohjeita ja rajoituksia. Mielestäni hyvä näin! Tarkoitushan on suojella, ei eristää.''

Auttaminen on liittomme yksi teema.

Nyt kun normaali yhdistystoimintamme on tauolla, niin on hyvä hetki miettiä yhdistystemme jäsenistöä, ja muutakin tuttavapiiriämme, onko heillä avuntarvetta tai yksinäisyyden uhkaa. Fyysistä apua emme voin tarjota, vaan lähinnä ohjata avuntarjoajien piiriin. Henkistä yhteenkuuluvuvaisuutta voimme ylläpitää monin eri tavoin. Erilaiset sähköiset yhteyden-pitovälineet ovat nykyaikaa, mutta moni meistä on edelleen vain puhelinyhtyden varassa. Kannustankin nyt "panostamaan" puhelinkeskusteluun tuttaviemme kanssa. Varataan aikaa keskusteluun, eli annetaan myös vastapuolen kertoa ajatuksiaan, ja näin usein tulee esille myös mahdollinen avuntarve.

Kohti kesää ja aurinkoisia päiviä ollaan menossa.

Kiitollisin mielin ajattelen, että asiat ovat kuitenkin hyvin kun ei ole sotaa ja yrittäjäurakin on onnellisesti ohitse. Käytetään paikallisten yrittäjien palveluita mahdollisuuksiemme mukaan.

Lämpimin ajatuksin Säkkijärvellä 23.03.2020

Reijo Ekman.