Puheenjohtajan palsta

Kohti talvea

Hyvät Keski-Suomen seniorit

Puolitoista vuotta kokoontumissääntöjen ja maskien käyttämisen ohjeiden osalta alkaa olla vähitellen historiaa, jota varmaankin muistellaan pitkään.

Tätä kirjoittaessa olemme juuri olleet K-S piirin kirkkopyhän tilaisuudessa. Petäjävesi oli järjestänyt miellyttävän päivän. Ohjelmaa oli sopivasti ja järjestävän yhdistyksen puheenjohtaja, Heikki Palola, palkittiin Senioriliiton   50-v juhlamitalilla.

Juhlavuoden tilaisuudet alkavat. Liiton pääjuhla on sunnuntaina 10.10.2021 ja K-S:n piirin oma juhlatilaisuus on Saarijärvellä 22.10.2021. Tähän tilaisuuteen on lupautunut tulemaan Liiton toiminnanjohtaja Maarit Kuikka. Tulkaapa mukaan! Kukin yhdistys pitänee pienimuotoisia viisikymppisiä.

Piirin netto-jäsenmäärä putosi koronavuoden aikana lähes sadalla. Nyt kuluvan vuoden aikana olemme saaneet 50 uutta jäsentä (eronneita 44 ja liittyneitä 94). Jatketaan aktivista jäsenhankintaa edelleen. Uusia eläkeläisiä tulee jatkuvasti työelämästä,  joita ei sovi jättää sohvalle makaamaan. Heidät olisi saatava mukaan aktiiviseen toimintaan. Ei myöskään sovi unohtaa liiton kilpailua uusista jäsenistä. Palkintoina on toimintarahaa yhdistyksille. Keskustelkaa tästä yhdistyksissänne.

Toivotan kaikille palstan lukijoille toiminnallista syksyä ja muitakaa ulkoilla kun säät sen sallivat.

Keuruulla 03.10.2021

Ilkka Niiranen, piirin pj