Verkostoyhteistyö


KEN - Keski-Suomen eläkeläisjärjestöjen neuvottelukunta

Keski-Suomen kansallinen senioripiiri ry on Keski-Suomen eläkeläisjärjestöjen neuvottelukunnan jäsen. KEN on maakunnallinen ikääntyvien edunvalvoja. Neuvottelukunnan puheenjohtajuus vaihtuu vuosittain. Puheenjohtaja v. 2024 on Jari Blom, EKL Keski-Suomen piirijärjestö. Keski-Suomen kansallisen senioripiirin edustajina neuvottelukunnassa ovat piirin puheenjohtaja Simo Tyynelä Jämsästä ja Arja-Leena Peiponen Saarijärveltä.

KEN on yhteistyökumppanina Keski-Suomen hyvinvointialueen vanhusneuvoston järjestämässä vanhusneuvostoseminaarissa. 

Keski-Suomen hyvinvointialueen perustamassa vaikuttajaelimessä; järjestöjen ja seurakunnan vaikuttajaelin, KENiä edustaa Jari Blom Eläkkeensaajien Keski-Suomen piirijärjestöstä.


KYT – Keski-Suomen yhteisöjen tuki ry
Senioripiiri on liittynyt vuoden 2023 alusta Keski-Suomen yhteisöjen tuen jäseneksi. Jäsenyys mahdollistaa jäsenhintaisen kokous- ja koulutustilojen käytön, osallisuuden Keski-Suomen järjestöareenaan ja kumppanuuspöytään sekä koulutusyhteistyön.


Neljän senioripiirin yhteistyö
Keski-Suomen kansallinen senioripiiri on mukana Lapin, Oulun ja Pohjanmaan senioripiiriverkostossa. Vuonna 2024 Lapin senioripiiri järjestää tapaamisen Torniolla syys-lokakuussa.