Vuosikokousaineistoa

Kevätkokous 28.3.2022 Seurakuntakeskus Äänekoski.
Syyskokous 21.11.2022 Petäjävesi.

Keski-Suomen piirin kevätkokous Äänekoskella 28.3.2022

Hyvä senioriyhdistyksen jäsen!
Etsivä seniorityö -koulutus on senioripiirin järjestämä kaksiosainen innovatiivinen koulutus senioriyhdistysten lähimmäispalvelu- ja auttamistoiminnan kehittämisestä ja käynnistämisestä kiinnostuneille.

28.3.2022 teemana on Etsivän seniorityön sisältö ja menetelmät.
Toisen osion 21.11.2022 teema on Etsivän seniorityön toiminta käytännössä.

Ohjelma 28.3.22 Äänekoski
9.00 Tulokahvi ja ilmoittautuminen
9.30 Etsivä seniorityö; johdatus teemaan,  HL Sirpa Teräväinen
10.00 Äänekosken kaupunginjohtaja Matti Tuonosen tervehdys
 senioripiirin väelle
10.30 Lähimmäisen kohtaaminen ja vierellä kulkeminen, terveydenhoitaja-diakonissa Eevi-Riitta Kukkonen
Etsivän seniorityön mallia etsimässä yhdessä ajatellen ja pohtien, Eevi-Riitta ja Sirpa

klo 12.15 Lounas
klo 13.00 Kevätkokous
klo 14.00 Päätöskahvit

Koulutus tulokahveineen on koulutukseen osallistujille maksuton.
Lounas ja päätöskahvit on tarkoitettu kevätkokoukseen osallistuville, jotka oma yhdistys maksaa (hinta 25€/henkilö).
Jos vain koulutukseen osallistuja haluaa lounastaa, asia pitää sopia ilmoittautumisen yhteydessä.
Kevätkokoukseen on mahdollista osallistua, vaikkei ole yhdistyksen äänivaltainen edustaja.

Koulutus toteuttaa Senioriliiton strategista tavoitetta lisätä sosiaalista turvallisuutta ja lähimmäistukea.

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu senioriyhdistyksen jäsenille, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään yhdistyksiinsä auttamistyön muotoja ja jotka haluavat tehdä joko ryhmämuotoista tai yksilökohtaista lähimmäispalvelua.
Koulutustiedustelut Sirpa Teräväinen, p. 045 6315108
Ilmoittautuminen sp: kyllikki.lang@pp.inet.fi

Tervetuloa!

Kevätkokouksen yhteydessä : Etsivä seniorityö ja lähimmäisen kohtaamisesta puhui Eevi-Riitta Kukkonen Äänekosken seurakuntakeskuksessa.